RockStation

A kidobósdi folytatódik: ezúttal a Slipknot bulijáról kísértek ki egy rajongót

2016. július 25. - theshattered

0slipknot2015_84.jpgPont tegnap írtunk a Slayer buliján történt incidensről, ahol egy rajongó leköpte az éppen viccelődő Tom Arayát, most pedig Corey Taylor dobatott ki egy elmondása szerint tiszteletlenül viselkedő koncertlátogatót. Taylorral, mint tudjuk, egyébként sem érdemes szórakozni, hiszen akármikor eliminálja a nem kívánt mobilokat akárki kezéből.

A fent említett eset a július 19-i Marilyn Mansonnal közös Slipknot koncerten történt, épp, amikor a (sic) című dalt játszották az Air Canada Centreben. A lent látható felvételen is megfigyelhető, hogy a nemrégen gerincműtéten átesett Taylor rámutat valakire a tömegben, majd ezt mondja: "Szart sem tudsz mutatni, te kis punci.", majd folytatta a dalt, közben végig az elkövetőre mutatva. Rá körülbelül 15 másodperccel már meg is jelent a biztonsági személyzet és kikísérték a tiszteletlen rajongót. Ekkor Taylor integetve elköszönt a sráctól a "Pápá. Igen. Pápá, ribanc!" mondatokkal körítve.

A Twitteren Taylor így magyarázta az esetet: "Egy punci volt. Én meg már túl régen csinálom ezt, hogy elviseljem ezt a fajta tiszteletlenséget." Egy másik tweetben pedig azt is elárulta, hogy igazából egy srác volt az elkövető, a becsmérlés milyenségének ellenére is. 

 

Az előzményekről, azaz a telefonkiütős történetről ITT olvashattatok. Az énekes hozzátette, hogy ezentúl "minden egyes alkalommal" figyelni fogja, ki nyomogatja a telefonját és "Ha csinálják, csinálják hátrébb, mert egy palacknyi vizet rá fogok önteni a tömegre, ha látom, hogy a telefonjaikat bámulják, tweetelnek, vagy bármi ilyesmit csinálnak. Az embereknek el kell szakadniuk az ilyen kütyüktől, rá kell jönniük, hogy elpazarolják az életüket, haver. És ez szomorú. És lehet, hogy csak én vagyok egy vén fasz, de nem érdekel. Engem nem érdekel. Ami igaz, az igaz. Nem számít, hogy milyen korú vagy."

A The Pulse of Radionak nem régen Taylor elárulta, hogy már régen túllépett egy ponton, nem fogja visszatartani a véleményét arról, ami zavarja. "Azt hiszem, eljutottam az életemnek arra a pontjára, amikor már belefáradtam a tartogatásba. Egy idő után ez a sok dolog felhalmozódik és ha csak ülsz csendben, egyenesen a falba fogsz rohanni, érted. Egyszer csak megkattansz és ott fogsz rohangálni a járdán meztelenül. Eljutottam arra a pontra, amikor már úgy vagyok, hogy 'Ember, mondanom kell valamit', hogy leeresszem a gőzt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr258912704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum