RockStation

Jövőre stúdióba vonul a Judas Priest!

2016. november 04. - theshattered

judaspriestband2014_638.jpgHa minden igaz, januárban beveti magát a stúdióba a Judas Priest, hogy véglegesre csiszolja és felvegye a legutóbbi nagylemezük, a 2014-es Redeemer Of Souls utódját. Az "új" gitáros Richie Faulkner a következő infókat osztotta meg a nagyvilággal az üggyel kapcsolatban:

"Egy pár hónapig már stúdióban voltunk, a dalokat rakosgattuk össze. Még nem kezdtük el a felvételeket, de demókat már vettünk fel. Azokat a dalokat vettük fel, amelyek már utómunka nélkül is megállják a helyüket, hogy meglegyenek ilyen formában is, ha érted, mire gondolok. Összehoztunk néhány alapötletet, ezeket fogjuk megcsinálni a következő Judas Priest lemezre. Szóval januártól a stúdióban leszünk, hogy elkezdjük a felvételeket. Valamikor a jövő év folyamán már meg is fog jelenni, de turnézni még nem fogunk. Ha minden jól megy, csak 2018-ban kelünk útra."

A teljes (angol nyelvű) interjút itt csekkolhatjátok le:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7611929235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum