RockStation

Előkerült és újrakevert Earth Crisis demo - Hallgass bele és töltsd le ingyen

2017. március 30. - csubeszshuriken

earth-crisis.pngA straight edge és vegan kultúra szigorú képviselői, azaz az Earth Crisis nyolc nagylemezt készített el eddig, ötvözve a metal és a hardcore legkeményebb formuláit. Karl Buechner és barátai pedig ezzel nagy népszerűséget is szereztek a kilencvenes évek második felére, a hardcore színtér ezen szárnyán. Az 1989 környéki megalakulásukat azonban csak hat évvel később követte az első, máig klasszikus stúdióalbum, ami a Destroy the Machines volt. Ezt megelőzően demo felvételek készültek, amiket viszont kazettán már kiadtak. Az egyik ilyen felvételt digitalizálta és keverte újra a xStuck In The Pastx fanzine szerkesztője, amit még '93-ban vett fel a zenekar.

Ennek azonban az az érdekessége, hogy amikor az újrakevert cuccot a srác elküldte Scott Crouse gitárosnak, az elmesélte, hogy a Time Of Strife demo két verzióban lett felvéve, ugyanis az első nem tetszett nekik. Ezért azt nem is adták ki a kezükből. Ez viszont az a verzió, ami csak a banda valamelyik tagjának lehetett meg és onnan másolhatta le korábban valaki. Szóval egy süllyesztőbe került kazetta keveredett elő, majd huszonöt évvel később ez lett most újrakeverve. Mondhatni kiadatlan verziókról van szó, olyan dalok esetében, amik később a legjobb lemezeiken is szerepeltek. Ezekbe hallgathatsz most bele és töltheted le ingyenesen ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7912386871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum