RockStation

Mike Portnoy szívesen visszatérne a Dream Theaterbe, ha...

2017. április 25. - theshattered

mikeportnoy.jpgLát rá rációt, hogy egyszer visszatérjen az anyazenekarába Mike Portnoy. Az Images & Words album 25. évfordulóját megünneplendő május 10-én nálunk is fellépő prog veteránok egykori ritmusmestere egy nemrég adott nyilatkozatában elhintette, hogy milyen feltétel mellett ütne újra a volt társai között.

Persze meg kell említeni előbb, hogy John Petrucci és Jordan Rudess véleményét arról, hogy szívesen dolgoznának-e Portnoyjal a jövőben: "Nincsenek ilyen irányú terveink. Mike nagyszerű zenész és nagyon-nagyon sok projekten dolgozik jelenleg." - mondta Petrucci. "Hozzánk mérve nagyon elfoglalt." -tette hozzá Rudess - "Nem hinném, hogy lenne ránk ideje." - tette hozzá a billentyűs, miután Petrucci Portnoy sok zenekarán viccelődött.

Portnoy mester viszont így látja a fenti helyzetet: "Szerintem a srácok vicceltek azzal, hogy túl elfoglalt lennék számukra. A múltamból mindig mindenkire van időm." - tette hozzá, majd megerősítette, hogy nagyjából azért jó viszont ápol az egykori társaival. "Nem vagyok túl elfoglalt. Mindig tudok mindenkire időt szakítani. 87 zenekarban vagyok, így nyilvánvalóan van időm sok mindenre. Csak meg kellene hívniuk. Nem hívtak meg egyik bulijukra sem. Csak rajtuk múlik az egész."

A korábban említett Dream Theater koncert eseményét ITT találjátok, a legutóbbi, The Astonishing albumról ITT olvashattok.

unspecified.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10012452691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum