RockStation

Hamarosan befejezi az új album felvételeit a Judas Priest

2017. május 02. - theshattered

judaspriestband2014_638.jpgNemrégiben még arról számoltunk be, hogy a Judas Priest még javában dolgozik a 2014-es Redeemer Of Souls album utódjának munkálatain, most viszont már egy örömtelibb hírrel szolgálhatunk, ugyanis nemsokára el is készül az a  bizonyos korong.

"Hát, még igazából zajlanak a felvételek. Nem mondanám, hogy a végén járunk, de már hamarosan elérjük azt a pontot. Hihetetlen érzés, hogy hogyan kapja meg egy felvétel a végleges formáját attól a korai fázistól kezdve, amikor csak én, Glenn és Richie ültünk ott a stúdióban néhány gitárral és hát tudod, tettük a dolgunkat. A nap elején még nincs semmid, aztán lehet, hogy a nap végére már egy olyan remekbeszabott klasszikus Priest dallal állsz elő, amire talán örökké emlékezni fognak." - mondta Rob Halford egy nemrégiben adott interjújában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3312472445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum