RockStation

Vászontekercseknek és Gyurmahabarcsoknak - Jövőhéten megint Slogan koncert Budapesten

2017. június 08. - csubeszshuriken

18835922_10203162984711500_8231707310280745226_n.jpgRövidebb és hosszabb szünetekkel, amatőr és profi státuszban, de a Slogan egy harminc éves múltra visszatekintő uniqum hazai banda. Ez fix! Akik zenei tevékenysége iránymutató volt a hazai palettán a nyolcvanas évek végétől. Kezdve a thrash vájtfülű verziójával. Később folyamatos mozgásban a stílusok között. Olyan demonstráló kazettákon és lemezeken, mint a Forgotten Moods és később a Special Vászontekercseknek és Gyurmahabarcsoknak.

A legaktívabb időszakot, ami a kilencvenes évek végéig bezárólag pörgött ki, pedig újabb nekifutások követték, jó néhány tagcserével. Most viszont ismét él a zenekar, akiket aki követ, az tudja, hogy tavaly új lemez is kerekedett Előbújhat minden Állat címmel. A cikk apropója viszont a jövőheti ingyenes Slogan koncert a Robot színpadán az Akácfa utcában június 13 - án, azaz kedden. A hívószó pedig legyen egy idézet a zenekar utolsó anyagáról, miszerint:"Holdkorba léptünk / Füstös lesz a hátad / kivonjuk a fényt / Előbújhat minden állat" Egyéb kedvcsinálók pedg a hajtás után.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr612575993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum