RockStation

Napi random: Devin Townsend ritkán hallgat már metalt

2018. február 17. - theshattered

0devintownsend2017_42_eredmeny.jpgEl kell ismerni: Devin Townsend egy tonnányi faintos lemezzel ellátta már a metal népségét, legyen az Strapping Young Lades őrjöngés, vagy éppen a saját neve (legyen az Band, vagy Project utótag) alatt kiadott hol elszállós, hol pihent, hol bluesos téma, tényleg egy zenei kaméleonról beszélünk, annak is a legjobb fajtájából. De egy ilyen zenei spektrumhoz tág látótér is kell, melyet meg is erősített a kopasz gitármester, azaz elárulta: manapság már igen kevés metalt hallgat.

"Ha a metalhoz kötődő viszonyomat nézzük, még mindig rajongó vagyok. Csak már túl öreg vagyok, azaz ha hangokkal akarom kitölteni a világomat, az ritkán tartalmaz metalt. Ez egy olyan dolog, amit be kell ismerned magadnak. Nagyon sok ember van, aki azt csinálja, amit én is és talán azt fogják mondani, hogy még mindig annyira érdeklődnek a dolgok iránt, mint fiatal korukban, de kevés olyat ismerek, akinek tényleg sikerült fenntartania az érdeklődést az igazán agresszív dolgok iránt olyan sokáig, mint én tettem."


Devin apánk mellesleg most sem ül a hátsóján, egyszerre négy albumon is dolgozik, de azt még nem tudni, hogy azok milyen formában fognak napvilágot látni, illetve kikkel fogja bemutatni, mivel az évek óta stabil Devin Townsend Band csapatot egyelőre pihenőpályára rakta Townsend Mester.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3713676324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum