RockStation

Axl Rose énekelhet az új AC/DC albumon?

2018. március 21. - theshattered

axldc.jpgMár eleve a felvetés, hogy új AC/DC album, kicsit furcsa reakciókat válthat ki a rajongótábor jó részéből, lévén, hogy Angus Young mellől az utolsó korong óta teljesen lecserélődött a zenekar (a miértekbe és körülményekbe nem megyünk bele, úgyis ismeritek a sztorikat). Brian Johnsont Axl Rose váltotta, az azóta elhunyt Malcolm Young helyét az unokatesó Steve Young vette át, Cliff Williams végleg letette a (basszus)lantot, Phil Rudd helyére pedig visszatért Chris Slade. Viszont úgy néz ki, a Guns N' Roses énekese annyira jóban lett az öreg Angus-szel, hogy egy új korongot is le fognak fektetni az asztalra a villámos logó alatt.

A mondhatni duó (Angus-Axl) terveiről Angry Anderson, a Rose Tattoo énekese fecsegett kicsit. Amikor megkérdezte, hogy Malcolm mit szeretne csinálni, ezt a választ kapta: "Haver, lemezt írok!". Majd ezt tette hozzá: "Igen, szomorú, hogy az eredeti felállásból nincs már ott senki, de a dalok ott vannak. Az emberek, akik támogatták őket a karrierjük alatt, szeretnék hallani a dalokat. És ilyen tekintetben tartozunk az embereknek, a hálával tartozunk nekik, az egyetlen, amit el tudunk mondani, hogy ha mellettünk álltok, mi is velük állunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6913764578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum