RockStation

Jövőre jönne az új Pearl Jam album?

2018. május 14. - theshattered

pearl-jam.jpgÚgy tervezi a seattle-i veterán Pearl Jam, hogy jövőre új stúdiólemezt ad ki. Ha úgy nézzük, igazából már ideje is lenne, hiszen a Lightning Bolt 2013-ban jött ki, öt, azaz ha a jövő évet nézzük, hat év pedig sosem telt el két anyaguk között. Most viszont még más is tervben van, például a harmincéves fennállást ünneplő turné és az eddigi lemezek vinyl kiadása.

Jeff Ament, basszer az új album anyagáról: "Egy jó hat-nyolc hetet jelöltünk ki, amikor csak felvesszük a rendelkezésre álló ötleteinket. Az egyik dolog, ami ellenünk játszik, a most következő turné, a másik pedig hogy három-négy hónap kell, hogy minden albumunkból vinyl kiadást csináljunk. Talán 2019-et már biztosra mondhatom."

A teljes interjú az alábbi:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr513915850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum