RockStation

A megszokottnál súlyosabb lemezre készül a Pearl Jam

2024. január 06. - theshattered

pj2020dannyclinch.jpgMár javában készül a Pearl Jam új lemeze, a 2020-as Gigaton utódja. A hét év szünet után kiadott nagylemezt követő anyagra így jó eséllyel nem kell újabb hét évet várni, sőt Mike Mc Cready elmondása szerint még súlyosabb is lesz az Andrew Watt (Ozzy Osbourne, The Rolling Stones) kezei alatt készülő korong, mint gondolnánk.

Mike McCready: "Amikor a stúdióban voltunk előző évben, Andrew nagyon rugdosta a seggünket, hogy figyeljünk oda és zenéljünk rendesen, dalról dalra. Sok időbe telt a Gigaton elkészítése, az újhoz már nem kell annyi. Andrew mondogatta nekünk, hogy egy örökkévalóságig tart nekünk egy lemez elkészítése, ezt itt és most fogjuk megcsinálni."

A lemezanyag milyenségéről: "Sokkal súlyosabb lesz, mint várnátok. Az első lemezekben van egyfajta dallamosság és energia. Andrew ösztönzött minket arra, hogy olyan keményen és dallamosan, de meggondoltan játsszunk, mint már régen nem. Matt Cameron dobolásában vannak olyan részek, amik arra emlékeztetnek, ahogy a Soundgardenben nyomta."

A teljes interjút ITT találjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5418296329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum