RockStation

Napi kockaság: mennyire ismered az Iron Maiden-dalok bevezetőit?

2018. május 25. - theshattered

1280x720.jpgAz Iron Maiden dalai tipikusan olyan szerzemények, melyeknek már körülbelül az első hangjától, kilométerekről meg tudod mondani, hogy ki szerezte, sőt, általában a címek is mennek lendületből. Erre a tudásra épít a Beat The Intro játéksorozat Iron Maidenes része, melynek természetesen a Steve Harrisék muzsikájának lexikális tudására alapoz.

Az eredetileg csak a játék részének tervezett, végül önálló darabnak készült alkalmazás természetesen szabadon beszerezhető mind Androidra, mind Apple termékekre, letölteni az előbbi rendszereknek megfelelően sorra INNEN, vagy INNEN tudjátok.

És persze nem elfelejteni: június 28-án a Volt Fesztiválra is eljönnek a legendák, így "élőben" is tesztelhetitek majd, amit a játék virtuális formában felkínál.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5913999166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum