RockStation

Súlytalanság – Itt a Collisborn új dala

Dalpremier!!

2018. október 14. - sunthatneversets

collisbornbandphoto.jpg

Súlytalanság címen tette közzé első magyar nyelvű dalát, a miskolci modern-rock csapat, a Collisborn. A felvételek a Faminehilles Stefán Tamásnál készültek, a mixing/masteringért No Silence Studios munkatársa Simon István felelt. Az együttes 2015 decemberében alakult és azóta számos koncerten van túl.

Az első dalukat 2017 májusában adták ki Sick Of Being Torn Apart címen, majd 2018-ban megjelent, a Pathseeker névvel ellátott kislemezük.

“A dal már legalább 4 éve létezik, viszont csak mostanra érte el a végleges formáját. Nagyon nehéz volt magyarul dalszöveget írni, egyrészt, mert alapból angolul íródnak a dalszövegeink, másrészt így sokkal nyíltabban vállaljuk fel érzelmeinket, gondolatainkat a hallgatóság előtt. A dal egyébként egy viszonzatlan szerelemtől való elszakadásról szól, mely nem egy könnyű téma, pláne magyar nyelven. Ritkán készül nálunk szerelmi témájú dal, dehát a Súlytalanság a mi kakukktojásunk – magyar is, szerelmes is.” - mondta a dalról a zenekar.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5014299213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum