RockStation

Van, ami megállíthatatlan - Új albummal készül a Cold!

2019. június 29. - theshattered

cold2019.jpgSzeptember 13-ra datálta be a legfrissebb nagylemezének, a The Things We Can't Stopnak a megjelenését a Cold. Az énekes, gitáros, billentyűs Scooter Ward-vezette formáció (a rengeteg tagcserét szinte követni is lehetetlen) 2011-ben adott ki legutóbb albumot, ez a Superfiction volt; azóta Ward korül teljesen megváltozott a felállás. Az új dal, a Shine lentebb található meg, ez egy történetmesélős videót is kapott.

coldthethingswecantstopcd.jpg
01. Intro
02. Shine
03. Snowblind
04. The Devil We Know
05. Run (SNOW PATROL cover)
06. Better Human
07. Without You
08. Quiet Now
09. The One That Got Away
10. Systems Fail
11. Beautiful Life
12. We All Love

Scooter Ward: "Az otthoni testi bántalmazással való megbirkózásról szól a dal, hogy megnyerd a zaklatás elleni harcot. Nagyon sok bántalmazással kellett szembesülnöm nekem is a fiatalkorom elején. Remélem, ez segíteni fog az embereknek, hogy ne érezzék annyira egyedül magukat, még akkor is, ha most mennek keresztül ezeken."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4514915908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum