RockStation

Ősszel jön az új Cult Of Luna-lemez!

2019. augusztus 01. - theshattered

cultofluna2018.jpgMár a dobozban hever, kiadásra vár a Cult Of Luna legfrissebb, kétlemezes anyaga, mely az A Dawn To Fear címet kapta a keresztségben. A hetvenkilenc perces albumról az első dalt, a The Silent Man: A Dawn To Fear, Pt. 1-t már ki is adta a csapat, a teljes, természetesen már előrendelhető alkotás szeptember 20-tól lesz elérhető.

29727_400x400.jpg

CD1
The Silent Man

Lay Your Head To Rest
A Dawn To Fear
Nightwalkers

CD2
Lights On The Hill

We Feel The End
Inland Rain
The Fall

Johannes Persson (gitár): "Ahogy belekezdtünk a lemezírásba, tudtuk, hogy milyen lemezt akarunk írni, az ellentétét annak, amit eddig csináltunk. Majdnem minden albumunknak volt egy konkrét témája. Már az elejétől tisztában voltunk azokkal a történetszerűséggel, amit el akartunk mesélni velük, de most azt akartam, hogy ne ez legyen a kiindulópont. Nagyon sok apró változás állt be a viselkedésemben és a gondolkodásomban az elmúlt években, emiatt azt akartam, hogy ez most egy teljesen spontán folyamat legyen. Látni akartam, mi jön ki belőlem, az A Dawn To Fear pedig ennek lett az eredménye."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2014989674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum