RockStation

Reverie - Új dal és videó a Perfect Pilltől

Új lemez áprilisban

2020. február 03. - sunthatneversets

pp_reverie_thumbail.jpg

Áprilisban ismét új lemezzel jelentkezik a Perfect Pill. A Fear of Missing Out címre keresztelt ötszámos EP-ről elsőként ősszel érkezett klipes dal a bécsi vidámparkban forgatott álmodozó és keserédes Distancesre, ezúttal pedig az ábrándozás és a múltba révedés élményét megörökítő Reverie folytatja az album előrevetítését.

A zenekar újfent a skandináv krimik világát megidéző Mission rendezőjével, P. Szabó Péterrel dolgozott, aki ezúttal - alkalmazkodva a dal és a közelgő lemez hangulatához is - sokkal absztraktabb és vizuálisabb irányt vett:

“A zenekartól ismét teljesen szabad kezet kaptam a koncepció kidolgozásában. Célul tűztem ki, hogy a számcímre reflektáló álomszerű képeket fogok vegyíteni, sötét zenekari jelenetekkel kiegészítve. A szereplők egy szürreális világon keresztül mesélnek el apróbb látomásszerű képeket, ezzel is ráerősítve az álomszerű érzésre.” - mondta a videóról a készítő P. Szabó Péter.

A Perfect Pill legközelebb február 7-én a budapesti Analog Music Hallban lép fel a Take A Way társaságában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4515451060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum