RockStation

Maradj otthon filmajánló!

Első rész

2020. március 24. - csigaur

obscenecurby.jpeg

Remélhetőleg már mindenki home office-ban dolgozik - vagy napok kérdése- és elkezdi azt. Tudjuk , hogy unjátok már a maradj otthon dolgot, de azért van ennek jó oldala is. Például egy csomó filmet meglehet nézni. Vagy végre előveheted a nemrégiben vásárolt lemezeket, cd-ket és nyugodt körülmények között tudod lepörgetni őket.  

Én ugyan jelenleg várom a futárt, hogy meghozza a friss cd-ket , szóval marad a filmnézés. Ha bírod az extrém zenéket, akkor valószínűleg már hallottál a cseh Obscene Extreme-ről  vagy már jártál is ott. Két évvel ezelőtt töltötte be a huszadik évét a fesztivál, amiről készült egy dokumentumfilm is. 

A főszervező mellett olyan zenekarok tagjai szólalnak meg, mint a Napalm Death, az Agathocles vagy akár a Malignant Tumour, ezek tényleg csak a nagyobb nevek. Érdemes megnézni, hogy miből és hogyan alakult ki ez a grindcore banzáj, hogyan lett egy egyszerű születésnapi buliból egy világszerte elismert fesztivál. 

Jó szórakozást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8815544538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum