RockStation

Umbra Vitae, avagy ilyen a Converge, Hatebreed, Red Chord és Job For A Cowboy-tagok szupergroupja

2020. április 01. - theshattered

umbravitae.pngJacob Bannon, a Converge énekese egy új zenekart dobott össze Umbra Vitae néven. A frontember az anyazenekar stílusától meredeken eltérő módon most a zúzós death irányába terelte a "szót", a tettestársak Sean Martin (Twitching Tongues, ex-Hatebreed), Mike McKenzie (The Red Chord, Stomach Earth), Greg Weeks (The Red Chord) és Jon Rice (Uncle Acid & the Deadbeats, ex-Job for a Cowboy) lettek. A debütlemez, a Shadow Of Life május 1-én érkezik, az első ízelítő, a Return To Zero már szabadon hallgatható.

umbravitaecoverart.jpg

Decadence Dissolves
Ethereal Emptiness
Atheist Aesthetic
Mantra of Madness
Fear Is a Fossil
Polluted Paradise
Intimate Inferno
Return to Zero
Blood Blossom
Shadow of Life

Jacob Bannon: "Maradéktalanul imádok a Convergben lenni, a létem része vált már egészen gyerekkorom óta. Több, mint az életem felét a csapatban töltöttem. Viszont az nem igazán egy metal csapat, még ha időnként vannak is hiperagresszív, metalos kikacsintásai. Sebesség, vadság és súly tekintetében ez áll a legközelebb a tradícionális death metal gyökerű dolgokhoz, legalábbis azok közül, amit valaha csináltam."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9915577484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum