RockStation

Közös csapatban a Children Of Bodom dobosa és a Swallow The Sun billentyűse

2020. augusztus 22. - theshattered

mercurycircle.jpgA Children Of Bodom szétrobbantása után zenekar nélkül maradt Jaska Raatikainen is megtalálta a maga helyét, mégpedig a Swallow The Sun billentyűsének, Jaani Peuhunak a csapatában, a Mercury Circleben. Az augusztus 14-én EP-vel jelentkezett csapat két klipes dalát, valamint Jaska belépő szép üzenetét és egy beköszönő videóját már mutatjuk is!

Jaska Raatikainen: "Miután hallottam a hamarosan megjelenő bemutatkozó nagylemez demóit, hülye lettem volna nem beszállni ebbe a csapatba. Olyan zenéről van szó, amit már régen nem hallottam. Sötét, érzelmes, epikus elemekkel és hatalmas énekekkel felvértezve. Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy részese lehetek ennek az egésznek. Tudom, hogy sokat kell még dolgozni, hogy elérjük a célt, de ezekkel a srácokkal késznek érzem rá magam, boldogan futok neki megint!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr716171908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum