RockStation

A folyó - Új dalt és klipet adott ki a Tengerszem

2021. augusztus 24. - theshattered

tengerszem_csapat.jpgKészül a kettes Tengerszem-korong. A csapat az A folyó című dallal kezdi meg a promóciós köröket. Mind a nóta, mind a film magas minőséget képvisel, így érdemes lecsekkolni.

"Dolgozunk a második lemez, a Belső Tenger dalain, amelyek felvételei nagyrészt már elkészültek. A kreatív folyamat utolsó állomásánál tartunk. 12 dalt már rögzítettünk, ezeket pofozgatjuk, színezgetjük még.

Az első, amit viszont szeretnénk bemutatni nektek az “A folyó” címet viseli és zeneileg talán ez a legkönnyedebb tétel. A szövege szólhat a barátságról, a társ vagy társak kereséséről, ennek nehézségeiről és arról is, hogy ezt az utat nem szabad feladni még ha néha úgy is érezzük csak folyunk az árral. Szeresd az érzést, hogy valaki fontos neked."

“Nézd ez a végzet, itt van előtted”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr216668810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum