RockStation

Petricor - Toxic

Mérgező kapcsolatok ihlette dal és videópremier

2021. szeptember 14. - Árposz

218473101_2910190159233740_5703320628513521563_n.jpg

Az Analog Music Hall és a Kill Monday Management közös, most befejeződött tehetségkutatójának friss győztese a Petricor zenekar, videóklipes dalt jelentetett meg legújabb, Toxic című dalához. A keverés és a master Simon István (NO SILENCE STUDIOS), míg a videó Gerócs Balázs munkája.

„A dalt a mérgező kapcsolatok és emberek ihlették, a kilátástalan harc valaki megmentéséért, aki újra és újra beleránt a manipulatív játszmáiba. A Toxic felépítésével és szövegével egy ilyen utat szerettünk volna bejárni. A reményteljes verzék, a kétségbeesett refrének, végül a teljes hisztéria állapota. „

A dallamos modern metalt képviselő Petricor egy korábbi felállás hamvaiból született. Az évek során a stílus és a hangzás is folyamatosan változott, de 2019-ben gitárosuk csatlakozásakor megtalálták a közös irányt, és a Petricor név felvételén túl egy egységesebb repertoáron is elkezdtek dolgozni. Zenéjükben az energikus női ének, a finom cselló-zongora szólamok és az erőteljes gitárhangzás ötvözete érvényesül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8016687112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum