RockStation

Új videóval jelentkezett a Coheed and Cambria

2022. augusztus 16. - moravsky_vrabec

 coheed_and_cambria_2022.PNG

Az amerikai progresszív rock-metal csapat új videóval folytatja a nyáron megjelent Vaxis II album promócióját. A kisfilm az A Disappearing Act című dalhoz készült.

Claudio Sanchez és zenekara az idei albummal is a "The Amory Wars" lemezeken átívelő sci-fi történetét fűzte tovább. Az aktuális történetszál a fiatal Vaxis körül bonyolódik, ha minden a tervek szerint alakul, még további három albumon keresztül. A hosszú címekhez különösen vonzódó csapat jelenleg is turnézik a tengerentúlon, őszre pedig egy nyugat-európai kört terveznek, sajnos, hazai dátum nem várható. Az új videót az alábbiakban nézheted meg, ha pedig megjött a kedved az egész albumhoz, IDE kattintva olvashatsz róla egy részletes dicshimnuszt. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6017907543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum