RockStation

Chokehold - Itt a The Ocean Front friss nótája

2022. december 20. - rockstation

theoceanfront2022.jpgRég volt már hogy új számmal jelentkeztünk, egy idegtépően szar 2 évet átölelő időszak után - amiben csak mellékszereplő a covid - most nagy megkönnyebbüléssel engedjük útjára az első számot, amihez lőttünk is egy klipet. Bizony, az elsőt, ugyanis emellett még tizenegy számot vettünk fel, ami várhatóan a jövő év első felében fog megjelenni nagylemez formájában.

A Chokehold a kilátástalanság és apátia okozta fojtogató légkör témáját boncolgatja, amit minden nap átélünk és mivel itthon még mindig tabunak számít a mentális egészségről beszélni, a legtöbben nem is tesznek érte, inkább elnyomják magukban a problémákat. És ez nagyon nincs rendben. Amíg ebben nem lesz változás, addig marad a jólvanezígy-posvány rohamosan csökkenő életszínvonallal.

https://www.facebook.com/theoceanfront
https://theoceanfront.bandcamp.com
https://open.spotify.com/artist/2VFA0AI91YZ7DEmFuXirAH
https://music.apple.com/us/artist/the-ocean-front/1349474863

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr518006610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum