RockStation

Pucéran, csoportosan az erődbe!

2023. augusztus 03. - KoaX

358583362_987185709380010_3071303646756761710_n.jpg

Bemutatkozik a Natour Grouppen zenekar, akik elmondásuk szerint zord pop-rockot játszanak. Szerintünk olyan, mintha a Kispál lenne megkeverve némi pszichedeliával, így érdemesnek tartjuk arra, hogy az ordas Farkas-t Ti is megismerjétek! A zenekar legújabb videóját a hajtás után találjátok.

"A zenekar 2012-ben alakult meg, amiből a hangszeres szekció azóta is változatlan. Legutóbbi anyagunk 2019-ben jelent meg, amelyet sajnos, a frissen beütő pandémia miatt, eléggé elhanyagoltunk. Ugyanezen időszak alatt a zenekar akkori énekese (Fülöp Márton) is messzire sodródott a zenekartól, ezért új énekest kerestünk. A megüresedett énekesi posztot, '22-ben Rohbeck Gábor foglalta el, akivel a szünet alatt elkészült új dalok közül öntöttünk végső formába párat. Ezek adják az alapját annak a kislemeznek, amely az új felállást hivatott bemutatni Az albumon helyet kapott egy olyan dal is, amit már közösen jegyzünk, és gyorsan közkedveltté vált a zenekari körökben. Ehhez a dalhoz forgattuk az első profinak mondható klippünket is, amiben a Forgeron Studio volt segítségünkre. A dal stílusa nehezen behatárolható, de talán az egyik tehetségkutató alkalmával, a zsűri által használt kifejezés illik rá a legjobban: "zord pop". Hiszünk benne, hogy ennek a különleges stílusnak helye van a magyar zenei palettán!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1118182881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum