RockStation

We Are - Itt az őszi SFV-lemez első klipje

2023. augusztus 04. - sunthatneversets

sfv_fekvo.pngA nyolcvanas évek hardrockjából építkező, nyugat-magyarországi zenekar most jelentette meg első klipjét az őszi lemezéről.

“Az Analog Music Hall-ban forgattuk reggeltől estig. A két lábdobba is lámpákat raktunk, amitől még jobban mutatott az emelvényen, nagyon látványosra sikerült szerintem. Lauter Attila volt a fő világosító és rendező, Bikali Sanyi volt az operatőr, és Matyovszky Benedek vágta össze a végleges klipet. Mindegyikük profi munkát végzett, akárcsak az ismerősökből és barátokból álló statiszták, akik nélkül nem lehetett volna ilyen a klip. Jó hangulat volt egész nap, pizzát is rendeltünk, söröztünk, a pörgés mellett pár perc beszélgetés is belefért azért. Király volt a nap, többször kéne klipet forgatnunk.” - mondta ki Slezák Bálint dobos.

Az októberben megjelenő ‘We Are’ című album Nóniusz Gábor producerrel készült, a banda a nyolcvanas évekre jellemző nagy vokálokat és megoldásokat helyezi át napjainkba.

"Amit játszunk, az nem autentik és nem retro, hanem inkább revival. De aki szereti a Guns ‘N’ Roses, Def Leppard, Whitesnake, Bon Jovi, a Black Stone Cherry, vagy akár a Steel Panther dalait, az valószínűleg a mi koncertünkön sem fog csalódni!” – fejtette ki Szórádi Olivér, a banda énekes-gitárosa.

A zenekart legközelebb augusztus 4-én láthatjuk élőben a Sing Sing és a Lord vendégeként, a budapesti Barba Negra Red Stage-en. A videoklip a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Könnyűzenei Programjának támogatásával készült el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3518185835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum