RockStation

A fémben megcsillanó neon - megjelent a Pink Dragon első albuma, a Kánaán!

2023. november 02. - rockstation

pinkldragon2023.jpgA metál szcéna szerelmeseinek itt egy új csataló, mégpedig a Pink Dragon képében, akik új albumukkal készülnek berobbanni a zenei színtérre.

A Pink Dragon mindig törekedett a kreatív hangzásvilágra és előadásmódjukban is ez tűnik ki, de az új albummal sikerült még magasabbra törniük. Az egyedi stílusuk, amely a 80-as évek dallamos rock hangzását modern és hard rock elemekkel egészíti ki, egészen biztosan újfajta élményt ad a hallgatóknak.A debütáló album több, mint egy évig készült. “A Pink Dragon nekem egy kis ékszeresdoboz” mondta Triesz László, a zenekar szólógitárosa és zeneszerzője. Az albumon található dalok mind különleges történeteket mesélnek el, melyek egyszerre hoznak létre izgalmas hangulatokat és elgondolkodtató pillanatokat.

Mind közül a legjobban az album címadó dala, a Kánaán tűnik ki, melyhez videoklipet is forgattak és az album megjelenésével egy időben kerül a nyilvánosság elé a zenekar Youtube csatornáján. A Kánaán egy olyan dal, ami minden hallgatóhoz igazán közel kerülhet. Releváns, életszerű szövegével Jónás Adrienn közvetlenül szeretett volna szólni az emberekhez. Ezt megérezve a klip rendezője Gundy Kristóf, akinek producerként az Elfelejtett Nemzedék c. rövidfilm fűződik a nevéhez, valamint alkotóként számos más díjnyertes videoklip is, a belső problémák megoldása és a belső Kánaán megtalálása felől közelítette meg a dal mondanivalóját.

A Kánaán október 25-től lesz elérhető az összes streaming platformon és limitált példányszámú CD-n is. 

A Pink Dragon legközelebb november 3-án lép fel a Robotban, az album nagyszabású bemutató eseményén.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1218247917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum