RockStation

2024-ben is lesz Tool-koncert Budapesten!

2023. november 14. - KoaX
0tool2022_17_eredmeny.jpg
Jövőre visszatér a TOOL Európába, június 13-án a Budapest Arénában koncerteznek! Az elmúlt öt hónapban a TOOL az Aftershock, a Welcome to Rockville, a Louder Than Life és a Sonic Temple Arts & Music fesztiválok főszereplője volt, valamint felléptek a Power Trip fesztiválon is, amelyről a Metal Hammer a következőket írta: az egyedülálló művészetük észbontó, örömteli bemutatója, egy spirituális élmény, amely túllép a műfaji határokon.

 

Az európai turné alatt a Night Verses lesz az előzenekar. A teljeskörű jegyértékesítés november 17-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Előtte a TOOL Army tagjainak van lehetősége előzetes jegyvásárlásra ma 10 órától, az első 48 órában kizárólagos jelleggel. Hozzájuk a regisztrált Live Nation tagok november 16-án 10 órakor csatlakozhatnak, élve elővásárlási lehetőségükkel. Limitált számú VIP csomag is kapható, már az első pillanattól kezdve. Néhány csomag a premium jegyek mellett tartalmaz még többek között lehetőséget a hangbeálláson való részvételre, a bandával történő közös csoportfotóra, illetve exkluzív ajándéktárgyakat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4418258357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum