RockStation

RockNuggets Vol115. / Sadhus - The Smoking Community (2023)

2023. november 21. - KoaX

a0476141391_10.jpg

Sokat beszéltünk már arról, hogy a görögök valamit nagyon éreznek. Lehet a múzsák ott tényleg suttognak a zenészek fülébe. Vagy csak a tengeri sós levegő miatt van, de mindig találni egy zenekart, akik nagyon éreznek valamit, amit én is. Szerencsére a promó anyagokat folyamatosan kapjuk, így akadtam rá a Sadhus zenéjére is!

Szerintem, senkit se lepek meg, ha elmondom, hogy a négyes Athénból származik és igazából nem is négyen, hanem elmondásuk szerint öten vannak. Plusz egy mérnök, ami nem tudom, hogy pontosan mit takar a srácok értelmezésében. A zenekar legújabb The Smoking Community albuma azonban már a borítójával felhívta a figyelmemet magára. Ezekután pedig könnyű dolgom volt, hiszen a srácok olyan agresszív zenét játszanak, ami tempós és súlyos is egyben. A legjobban talán az Entombed-hez tudnám hasonlítani. Mocskos riffek, tele grooveokkal és torkot nem kímélő ordítások, visítások, üvöltések. Nagyon tetszett, ahogy az egész lemez megszólal, van egy hangulata, ezért is gyorsan megpörgettem négyszer és sikerült úgy elszédítenie, hogy még mindig nem tudom merre van az előre!

45kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8718259523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum