RockStation

Nevergreen – lemezbemutató a WigWam-ban

2010. január 06. - SAABI

December 14-én került a boltok polcaira a Nevergreen új lemeze, Új Birodalom / New Empire címmel, 19 dallal, közöttük Madonna: Frozen című világsikerű dalának Nevergreen-ízű változatával, dupla korongon, melynek dvd részén a 2007-es Gothica-s koncert szinte teljes anyaga megtalálható, további archív felvételek, interjúk, extrák kíséretében, a borító különleges arany nyomással készül majd. A lemezhez mindenki ajándékba kapja majd a január 16-án a WigWam Rock Klubban megrendezésre kerülő lemezbemutató koncert belépőjét! Január 22-én The 69 Eyes koncert lesz a WigWamban, s ennek a koncertnek jegyével szintén be lehet majd menni a Nevergreen koncertre, hiszen ez a buli lesz a The 69 Eyes warm-up partyja is egyben!

A WigWamos lemezbemutató vendége a pszichedelikus folk metalban utazó Virrasztók társasága lesz!


A decemberi HammerWord magazinban található kupon szintén belépőként szolgál majd, érdemes tehát figyelni a magazint (melynek Hangpróbáján mindenkit megelőzve a gótikus zene hazai királyai végeztek az első helyen) és természetesen a lemez megjelenését, melyről két dalba (Holtak nemzete és Fehér Orosz) bele is lehet majd hallgatni a www.hammerworld.hu oldalon! 

Nevergreen MySpace oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr641650699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum