RockStation

Hello Kitty-s ajándáktárgyakon a KISS?

2011. június 21. - sunthatneversets

A Kiss minden fronton a merchandising magas fokát űzi, ezt régóta tudjuk. Festették őket már koporsóra, autóra, Gene Simmons basszer nyelvét wc-papírra, legutóbb pedig gumi-óvszerre. Most úgy néz ki, hogy a Hello Kitty ajándéktárgyak kerülnek sorra, hiszen Simmons hétvégén a japán Sanrio cég vezetőivel folytatott tárgyalásokat.

Az 1974-ben Simizu Ikuko által rajzolt macskát, Kittyt mintázó termékek világszerte több mint hetven országban kaphatóak, körülbelül 50.000 különböző terméket forgalmaznak belőle és a Sanrionak félmilliárd eurónak megfelelő bevétele származik az eladásokból. Ha létre is jön a megállapodás, nem a Kiss lesz az első rockzenekar, aki együttműködik a céggel, hiszen az X Japan már régebben megtette ugyanezt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr63002005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum