RockStation

Chester Bennington a Stone Temple Pilots mikrofonja mögött

2013. május 20. - sebiszabi

Stone-Temple-Pilots-Chester-Bennington.jpg

A Linkin Park frontembere, Chester Bennington veszi át a rockveterán Stone Temple Pilots megüresedett énekesi posztját. Az STP még idén februárban rúgta ki minden különösebb indoklás nélkül Scott Weiland-ot - bár így utólag azonban tisztul a kép. Az új felállásban a zenekar gyorsan fel is vette az új lemez promójaként az Out Of Time című dalt, amit a hajtás után meg is hallgathattok. 

Az STP tagjai szerint Chester az a hang, amit régóta keresnek. És bár tudják, hogy számára a Linkin Park az elsődleges, de úgy gondolták, hogy jó dolog lenne kipróbálni az együttműködést. Megpróbálják a lehető legjobban beosztani az időt az új lemez felvételéhez. 

Chester a következőképp nyilatkozott az új lehetőségről: "A zenekar nagy rajongója vagyok 13 éves korom óta, nagy hatással voltak rám. Ahogy lehetőségem nyílt, hogy csatlakozzam a zenekarhoz, kaptam az alkalmon. A srácok a Linkin Parkban hihetetlen módon támogattak, hogy vállaljam el ezt a projektet az új lemez elkészültéig."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr545307720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nemesúr 2013.05.20. 14:49:32

Váratlan párosítás, de milyen k*rvajólszól!
Reménykedek a No.4 megismétlésében, tán túlszárnyalásában, megvan benne a dög :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum