RockStation

TOP10 jócsajos rockvideó

2014. október 18. - sebiszabi

top10jocsajos_video.jpg

Anno, amikor elkezdtük összerakni a TOP10-es listáinkat, akkor volt egy TOP10 női frontember című összeállításunk. Mi is meglepődtünk aztán, hogy a cikk megjelenése után egy feminista blog megtalált minket, hogy mennyire alja senkiházi hímsoviniszta disznók vagyunk, hogy ilyen lealacsonyító módon nyilvánultunk meg a hölgyekről. Pedig akkor még a szándékaink teljesen tiszták voltak. Nem úgy, mint most. Nem tehetünk róla, imádjuk a csöcsös-csajos videókat, így összeszedtünk párat, mondjuk tízet, Ti meg hozzátok hozzá a saját kedvenceiteket, mert tudjuk, hogy Te, ott a monitor túlsó felén, Te is csipázod az ilyet!

10. Rev Theory - Light It Up

Csajbunyóóó!!! Ráadásul milyen jó csajok küzdenek meg egymással. Szerencsére az amerikai rockerek sem gondolkodnak máshogy a csajozásról, mint errefelé.

9. Drowning Pool - Step Up

Na, nagyjából az ilyen videóklippek miatt (is) lehet jó az USA-ban rocksztárnak lenni. A Drowning Poolnak nem volt könnyű útja, de ebben a filmben azért jól érezték magukat.

8. Theory of a Deadman - Bad Girlfriend

Az amerikai rockbandának egy tonnányi ilyen nótája van, de ez azért került ide, mert erkölcsi mondanivalója sokkal mélyebb, mint a .... szart! Azért mert itt is sok jó csaj szerepel benne.

7. Probot - Shake Your Blood

Dave Grohl a Probot-tal ez egyik legmenőbb side projektet alkotta meg, ahová egy rakat világsztárt hívott el zenélni. Köztük Mister Lemmy Kilmistert is. Lemmy pedig mit szeret jobban a whiskynél, na jó ma már a vodkánál? Hát persze, hogy a csajokat! Így aztán nem is meglepő, hogy ebben a videóban csapatokban támadnak a jócsajok.

6. Texas Hippy Coalition - Turn It Up

Egy menő, hipszter motoroshoz persze, hogy jócsaj dukál. Az se baj persze, ha éppen rúdtáncol, mint a Texas Hippy Coalition egyik nótájában.

5. Airbourne - Blonde, Bad & Beautiful

Ja jócsajok, akkor a rakenroll mindig nyerő lehet. Vagy fordítva. Tudja ezt az Airbourne is.

4. Five Finger Death Punch - Under And Over It

A Five Finger Death Punch is tudja mitől döglik a légy, ráadásul itt nem csak a jó csajok vannak ipari mennyiségben, hanem a menő verdák is.

3. Steel Panther - Party Like Tomorrow Is The End Of The World

Egy ilyen listáról referenciapontot lehagyni nagy vétek lenne. Már pedig a Steel Panther minden rockbandák legcsajorientáltabb rockbandája. Aki látta már őket élőben az meg úgyis tudja miről beszélünk.

2. Mastodon - The Motherload

Asstodon!!! Egyik kedvenc zenekarunk nem is olyan rég verte ki a biztosítékot pár helyen, mondván nyíltan szexista videó készítettek erre a dalra. Hát hogyan lehet ilyet feltételezni erről a videóról?

1. Rammstein - Pussy

Hát persze, hogy ezt a műfajt is túl lehet tolni, hogy stílszerűen fogalmazzunk a Rammstein eme gyöngyszemével kapcsolatban, amely egy pornosite-on debütált anno. A cenzúrázatlan videót ide se mertük tenni lányos zavarunkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr816803701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a beela · http://napirokk.blog.hu/ 2014.10.18. 19:08:20

eme műfaj királyai a Jacky és a Snew...(napirokk - Mariska helyett ) és a tökéletes videó :

www.youtube.com/watch?v=_DjBFtOw070

nn153 2014.10.21. 20:31:41

Kimaradt szerintem egy igen fontos darab. Persze mindig kimarad egy fontos darab valaki szerint.
Ez attól jó, hogy eredetileg egy lényegtelen rap szám volt, amit a tiszteletre méltó Z. Z. Top feldogozott. Külön jó, hogy a vén szakállas előadók együtt vannak a nagyon dögös csajokkal, de a vén szakállasak is dögösek, persze ők zenében. Nagyon jól nyomják. Állati jók az autók, a rekedt hang, a riffek, a csajok is.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum