RockStation

Le akarjuk tépni a közönség arcát - Interjú Daniel "Danny" Murillo-val a Hollywood Undead énekesével

2015. június 16. - BETH

IMG_3220.jpg

Holnap a Budapest Parkban koncertezik a Hollywood Undead legénysége. Még a koncert előtt a vadul turnézó banda énekesét Daniel "Danny" Murillo-t kaptuk el pár mondat erejéig. (Fotó: Rózsa Tamás)

A legutóbbi albumotokon felfedezhető néhány olyan dal, amely elüt az eddig megszokott Hollywood Undead ’koncepciótól’. Mi a véleményetek, ez egy új mérföldkövet jelent, vagy ez csak egy új szín volt, egy új kísérlet?
Danny: Őszinte leszek, mi tényleg csak olyan dalt írunk, amit mindannyian szeretünk. A dalszövegeknek, a ritmusnak és a dallamnak mindegyikünket meg kell érintenie ahhoz, hogy véglegesítsük és előadjuk azt nektek. Miután így megalkottunk valamit, gyorsan továbblépünk, hisz tudod… Ha túlgondolod, akkor végül kivégzed a zenét. A legutóbbi albumunk szerintünk sötétebb tónusú, de ez valószínűleg csak azért van, mert sok szaron mentünk keresztül előtte.

Mi – a Rockstation szerkesztősége - szerettük ezt az albumot. Nekünk úgy tűnt, hogy kísérleteztek, de az előző kérdésre visszatérve: sokan támadtak titeket. Mit üzennétek nekik?
Danny: Figyelj, mindenkit nem lehet boldoggá tenni. Ha hip hop elemeket teszünk be, akkor a rocker Hollywood Undead rajongók háborodnak fel és ez fordítva is igaz. Mi nagyon szeretjük ezt az albumot, és mindannyian benne vagyunk. Akik nem veszik ezt figyelembe, azok bekaphatják. Ennyit üzennénk.

Mik a banda tervei a közeljövőben?
Danny: Turné, turné, turné! A szart is ki akarjuk hajtani az európai turnénkból, és le akarjuk tépni a közönség arcát. Nekem személy szerint a turné után egy kis pihenés a terv, a családdal, barátokkal. Pecázni akarok, zenét hallgatni és grillezni – mindennap.

hollywood_undead.jpg
Június 17-én Budapesten is felléptek. Szét fogtok majd nézni, tervezitek, hogy kicsit maradtok, vagy mennetek kell tovább?
Danny: Mi nagyon vártuk már az európai turnét és a budapesti fellépést is. Imádunk új kultúrákkal találkozni és ismerkedni, szóval nyugodjatok meg. Biztos, hogy szétnézünk a városban és találkozhattok velünk itt-ott.

Srácok, mit üzennétek a magyar rajongóknak?
Danny: Gyertek el a koncertre, hozzátok a barátaitokat is, bulizzunk együtt! Mi nagyon vártuk már ezt a lehetőséget és csak óriási arcletépést ígérhetünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr437549238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum