RockStation

Alakul a nyári felhozatal! A Slayer is jön a VOLT-ra!

2016. január 20. - theshattered

slayer-2015_1.jpgNagyon úgy néz ki, hogy a nyári melegben lesz mire pörögni az egyszeri rockernek. A különböző vonzóbbnál-vonzóbb nevekkel jelentkező fesztiválok közül a VOLT fesztivál idén vitán felül ki fog emelkedni, ugyanis nem kisebb nevet sikerült beszervezniük az Iron Maiden mellé, mint a Slayer.

A tavalyi év legjobb közepes méretű európai fesztiváljának kinevezett VOLT 2016-ban is megpróbál a metálfejek szívébe zárkózni. Bruce Dickinsonék sem éppen kispályások, de ha még ez nem lenne elég, a Maiden koncert másnapján, azaz július másodikán Kerry Kingék fogják tiszteletüket tenni a leghűségesebb városban. A tavalyi Repentless-el turnézó Slayer legutóbb 2013-ban, a Hegyalján fordult meg Magyarországon, de tavaly Bécsben is el lehetett csípni őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr888288232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum