RockStation

Nem beszél Tom Arayával Kerry King, Dave Lombardo számára halott

2024. február 06. - theshattered

kerry-king_fbe63e.webpÍgy, hogy Kerry King leleplezte a szólózenekarának tagjait és bemutatta az első nyilvános dalát, mondhatjuk, hogy nagyüzembe kapcsolt a promógépezet. A kopasz gitáros a Rolling Stone-nak adott interjújában elmondta, hogy a volt slayeres kollégák közül Tom Arayával semmilyen kapcsolata sincs a legutolsó Slayer koncert óta, de durvább, hogy Dave Lombardót egyenesesen halottnak tekinti.

Tom Arayáról: "Lógnék-e Tommal? Kicsit szereti a tequilát, én meg nagy tequilás vagyok, szóval meginnék vele egyet, de aztán elköszönnénk. Nem lógnánk együtt, meg hasonlók, mert nagyon másfajta emberek vagyunk. De közösen nagyszerű zenéket írtunk és remek koncerteket adtunk."

Dave Lombardóról: "Dave Lombardo számomra halott. Nyomatta azokat a hülyeségeit, amikor Ausztráliába repültünk éppen és tudta, hogy tizennégy órán keresztül nem tudok reagálni rá, lényegében a busz alá dobott. Én voltam az egyetlen, aki szerette volna, hogy a zenekarban legyen. Tom már előtte ki szerette volna rakni, de Jeffnek meg ott volt a pókharapása, ami miatt nem sokat játszott velünk. Akkor én úgy voltam vele, hogy Dave kell oda. A rajongók nem fogják érteni, ha épp most rakjuk ki a szűrét. Aztán jött ez az Ausztrália dolog. Hátba szúrt, aztán már azon voltam, hogy én vagyok az, aki itt tartotta őt. Szóval bassza meg!"

Az eredeti, angol nyelvű interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9818319631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varga Tomi 2024.02.06. 16:23:54

Neállj le Kerry,fojtasd a józenét!????
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum