RockStation

Hogy mi van? - 2024-ben újra összeáll a Slayer!

2024. február 21. - sunthatneversets

0slayer2019_17_eredmeny.jpgNem, ez nem elírás. 2024-ben két amerikai fesztiválon is headliner fellépő lesz a Slayer. Ez a zenekar hivatalos közösségi médiás profiljain is megjelent. A Louder Than Life és a Riot Fest közleményei ráadásul reunionról beszélnek, noha a zenekar egyelőre csak ezt a két fellépést tette közzé. A hír azért meglepő, mert Kerry King szólóalbuma itt van a kanyarban, ráadásul a hetekben adott interjúkban kategorikusan cáfolta, hogy valaha lenne újraegyesülés, hiszen Tom Araya énekes basszerrel 2019 óta nem is beszélt. A bejelentés fényében ezt elég nehezen hisszük.

"Semmi sem hasonlítható ahhoz a 90 perchez, amikor a színpadon élőben játszunk, megosztva ezt az intenzív energiát a rajongóinkkal. És hogy őszinte legyek, ez hiányzott nekünk" - mondta Araya.

King hozzátette: "Hiányzott az élő játék? Teljes mértékben. A Slayer sokat jelent a rajongóinknak; sokat jelentenek nekünk. Öt éve lesz, hogy láttuk őket."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7218336235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum