RockStation

De vajon mit keres Tom Araya egy zombis filmben?

2016. február 23. - theshattered

tomarayagashairmetal_638.jpgKedves Olvasó, ez a pillanat is eljött, végre az utóbbi időben egyre inkább csak egy barátságos télapóra emlékeztető thrash nagyfatert is sikerült meggyőzni, hogy élőhalottnak álljon. Készüljetek, mert hamarosan ti is láthatjátok a Hairmetal Shotgun Zombie Massacre: The Movie című filmremeket, melyről a továbbiakban egy pár részletet el is csepegtetünk nektek.

A Joshua Allan Vargas (lásd még a Down, a Soil, a Philip H. Anselmo & The Illegals és a Warbeast bizonyos videóinál) által rendezett film története egy hajmetal zenekarról szól, akik épp az első lemezüket igyekeznek felvenni. A csavar innen következik, ugyanis helyszínnek egy temető közepén található rosszhírű faházat szemelnek ki. Miután rendesen betermeltek mindenféle tudatmódosítóból, (természetesen) megnézik, hogy mi van a ház pincéjében. Itt akaratlanul is kinyitnak egy kaput, melyen keresztül egy csapatnyi, a halottak testét megszálló démon szabadul ki... Azt hiszem, a folytatást már sejtitek.

A furcsa sztorijú filmben olyan ismerős arcokkal találkozhatunk majd, mint a már említett Tom Araya, Randy Blythe és David Vincent. A filmzenét, így a filmben szereplő zenekar (a Witches Lips) dalait is Tim "Ripper" Owensnek és Marzi Montazerinek köszönhetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218411972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum