RockStation

Unlocking The Truth - Azaz jön az utcazenész kölykök első nagylemeze

2016. április 01. - csubeszshuriken

maxresdefault_4.jpgNem is tudjuk kiszámolni, vagy talán el sem hisszük, hogy hány évesek lehettek ezek a srácok, amikor is egy születésnapi partin megszületett ötlet után kiálltak a Times Square flaszterjára és elkezdtek izomból metált tolni New York arra járó népecskéinek Unlocking The Truth név alatt. Ugyanis a trió felállásban zenélő srácok ezt nyomták is egy jó darabig, míg a videómegosztók és az internetes lehetőségek segítségével produkciójuk a járókelőkön túl még sok mindenkihez el tudott jutni és népszerűségük is egyre szaporább lett. Azonban a történetnek ezzel még nincs vége.

Miután valóban egyre sikeresebbek lettek a gyerek metál arcok persze felkapták őket és olyan zenekarok előtt játszhattak, mint a Motörhead, a Queens Of The Stone Age és a Living Colour. Aztán jött egy nagy volumenű Sony szerződés, sok pénz, keselyűk, szarkavarás és média felhajtás ahogy kell, de a csapat mostanra mindezeken túl van és úgy tűnik megint az általuk csinált zene kerül a fókuszba. Mégpedig egy készülő új lemez formájában ami Chaos címmel jelenik meg június 17-én a Tunecore Records gondozásában, ha minden hír igaz. A srácok, azaz Malcolm Brickhouse, Alec Atkins és Jarad Dawkins pedig még mindig csak olyan 14-15 évesek. Az albumról egyébként még nincs dal, de az itt látható utca-videó megmutatja honnan is indultak ezek a tehetséges kölykök a most készülő első lemezük felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr38549048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum