RockStation

Így zenél a Guns N' Roses a Troubadourban

2016. április 02. - sunthatneversets

gnr_nagy.jpg

Éppen ezekben a pecekben zajlik a Guns N' Roses hollywoodi meglepetéskoncertje a Troubadour Clubban. Az énekes Axl Rose, a gitáros Slash és a basszer Duff McKagan társai a színpadon Dizzy Reed billentyűs Richard Fortus gitáros és Frank Ferrer dobos. A rajongók az It's So Easy  és Mr. Brownstone és a Welcome To The Jungle című dalokról rövid részleteket már töltöttek is fel az Instagramra. Íme!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr988554008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mercyful Fate 2016.04.03. 13:03:18

rémesen gáz..5 nem saját szám egy ilyen bulin? ennyire nem büszkék a saját dalokra?

mbond 2016.04.04. 00:15:22

Nem annyira értem a problémát az 5 nem saját számmal. Egy a Keresztapa film témája, ami Slash réges-régi szólója és azt gondolom, mindenki nagyon várta újra egy GNR koncerten. További három dal megjelent hivatalosan is GNR albumokon, tehát megint csak nem értem a problémát. A The Seeker című szám ugyan tényleg nem jelent meg egy GNR lemezen sem, viszont az utóbbi 4-5 évben közel 60x játszották élőben.

2016.04.04. 11:24:27

nagyon gáz...önmaguk paródiája...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum