RockStation

Phil Anselmo ugrik be az Eyehategodba

2016. augusztus 05. - theshattered

eyehategodband2015_638.jpgA new orleansi illetőségű Eyehategod énekese, Mike Williams sajnos egészségügyi okok miatt nem tudja vállalni a banda két következő buliját, így nem kisebb név ugrik be a helyére, mint egy bizonyos Philip H. Anselmo - talán már hallottatok róla. Ha esetleg lehetőségetek van rá, történelmi pillanatoknak lehettek szem- és fültanúi, ha augusztus 19-én New Orleansba, vagy 20-án Richmondba látogattok (tudjuk, hogy nem olyan egyszerű az, de na...)

Mike a következőt tette közzé az esettel kapcsolatban: "Néhány nagyon fontos egészségügyi probléma miatt, melyekkel jelenleg is küzdök, szeretném bejelenteni, hogy Philip H. Anselmo (Down, Pantera, Superjoint, stb.) fog beugrani a helyemre két nagyon speciális Eyehategod bulira. New Orleansba, az LA's Southport Hallba augusztus 19én és a 7. éves GwarBBQ-ra augusztus 20-án Richmondba. Phil a teljes támogatásomat fogja élvezni ezeken a bulikon és minden erőmmel azon leszek, hogy fizikailag a lehető leghamarabb visszatérjek a színpadra."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr408945298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum