RockStation

Még idén érkezhet Lemmy szólóalbuma

2017. március 30. - theshattered

lemmy_1.jpgHamarosan megjelenhet a tavalyelőtt elhunyt legendás Motörhead frontember, Lemmy Kilmister szólóalbuma. Az évek óta, egészen pontosan 2003 óta napirenden lévő korong készületeit persze félbeszakította az öreg elvesztése, de a gépezet nem áll le, úgy tűnik, már az utolsó simításokat végzik az illetékesek azon a bizonyos lemezen.

"Nem tudom, mikor fog megjelenni, mert az egész a Motörhead menedzsment kezében van, így időbe telhet." - nyilatkozta Jim Voxx, a Skew Siskin frontembere, akivel Lemmy a lemezen dolgozott - "Lemmy nagyon sok dolgot hagyott hátra, van egy rakat egyéb felvétel is. Ezeket ki kell válogatniuk, eldönteni, hogy azokkal hogyan tovább, ráadásul sietniük sincs értelme ezzel a lemezzel, úgyhogy lazán el tudom képzelni, hogy csak az év vége felé jelenhet meg."

Amikor először szóba került a projekt, Voxx elmondása szerint Lemmynek még "nem volt semmi konkrét ötlete, hogy mi is legyen rajta, szóval megkérdezett engem, hogy dolgoznék-e vele."

"Nem akarta elsietni a dolgot. A Motörheaddel való munka teljes ellentéte volt, mert a Motörheades elfoglaltságai mellett csinálta. Az én ajtóm mindig nyitva állt előtte, akkor dolgozott a stúdiómban, amikor csak szeretett volna, így aztán lépésről-lépésre összeraktuk a dalokat. Van tíz nótánk, amivel úgy voltunk, hogy már régen meg kellett volna jelennie, de Lemmy közben megbetegedett és abbahagyta a munkálatokat. De a felvételek készen vannak."

Az eredetileg False Teeth For The Deaf címre keresztelt, fúvósokkal dúsított lemezről ezt mondta korábban Lemmy: "Egész egyszerűen csak jó kis rock and rollként tudnám definiálni. Van olyan dal, ami bluesosabb, van, ami kevésbé. Nem Motörhead korong lesz, de nyilván lesznek közös elemek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1412386949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum