RockStation

Új Motörhead kiadvány érkezik!

2024. március 22. - KoaX

attachment-no_remorse_illustrated_true_stories_of_lemmy_kilmister_and_motorhead.jpg

Jövőre lesz ötven éves a Motörhead zenekar és ennek tiszteletére a Z2 különböző ikonikus zenészeket kért fel arra, hogy meséljenek az első találkozásukról, Lemmy-vel. A 176 oldalas szerzemény előszavát a rock n roll isten egyik legjobb barátja Dave Grohl írta, valamit az utószót nem más írta, mint a sötétség hercege, Ozzy. Ez a két név már elég garancia ahhoz, hogy jó legyen a könyv, nem? Azért feltűnnek még olyan zenészek, mint Slash, Lars Ulrich, Dee Snider és Dave Navarro is. Rámegyünk a könyvre a megjelenéskor, vagy már elővásárlásnál veszünk két példányt?

Ha pedig éppen Los Angelesben járnátok, akkor április 19-re van egy jó kis programajánlatunk, akkor helyezik nyugalomra ugyanis Lemmy hamvainak még megmaradt részét (ami nem barátoknál van, vagy nem a Wackenen került szétszórásra). A "temetés" helyszíne mi más is lenne, mint az öreg kedvenc helye, a Rainbow Bar & Grill.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6418361203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum