RockStation

Ezért nem kedvelte Jason Newsted a Guns N' Rosest

2017. május 25. - theshattered

Newsted video.jpg1992-ben egy szó szerint odab*szós stadionturné indult útjára az USÁ-ban, melynek a főszereplői az akkor csúcson lévő két legnagyobb rockzenekar, a Metallica és a Guns N' Roses voltak (azért jegyezzük meg, hogy az előzenekar szerepét a Faith No More vállalta magára). Erre az utólag is elég betegnek beállított turnéra emlékezett vissza Jason Newsted a Loudwirenek.

"Azért akartunk először játszani, mert időben akartunk kezdeni. Ha 8:01-kor a színpadon kellett lennünk, mi akkor ott voltunk. Mindig is így csináltuk. Ezért turnézik még mindig a Metallica, szedi szét mindenki arcát és ad el egyre több lemezt.

A Guns N' Roses viszont megmutatta nekem, hogy mi nem akarok lenni. Bohóckodás, pénzszórás, a nekik dolgozók semmibe nézése... Lenézni azokat az embereket, akik felnéznek rád - ez a legrosszabb, amit megtehetsz, főleg ebben az iparban. Nagyon sokszor láttam őket ezt csinálni és nekem ez egyáltalán nem tetszett. Mint zenekar, körülbelül három és fél évig voltak erősek, akkor tényleg megvolt bennük a tűz, de utána széthullott az egész."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9112538439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum