RockStation

Súlyosabbra váltott Jason Newsted zenekara, a The Chophouse Band

2022. április 27. - theshattered

thechophouseband22.jpgVége a lágy bluegrass dalolászásnak, újra előkerültek a torzított gitárok Jason Newsted zenekarában. A The Chophouse Band most már tényleg "chopolni" fog azok számára, akik meg tudják nézni őket, a vezér szerint a nóták legalább olyan súlyosak lesznek, mint bármelyik korábbi zenekarában.

Jason Newsted: "A COVID okozta leállás alatt New York állam északi részén voltam. Körülbelül harmincöt dalt írtam meg ezalatt. Megmutattam a srácoknak. Elküldtem nekik a szalagokat, a demókat, hogy legyen idejük megtanulni őket. Így állt össze a koncertünk. Játszottunk néhány olyan számot, amit ismernek az emberek, a Johnny Cash által ihletett, meg hasonló számokat, de a java csupa új, eredeti The Chophouse Band szám volt. Nem fogok akusztikus gitáron játszani. Csakis Les Paulokon, SG-ken, meg ilyeneken. Egy részük lágyabb zene, de nagy része egyáltalán nem.

A The Chophouse Band egyfajta majdnem hogy bluegrass-szerű cuccnak indult, most pedig már olyan súlyosan toljuk, mint bármelyik korábbi zenekarom - Voivod, Ozzy, Metallica, Newsted és a többi - ez lesz az új irány."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3417817309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum