RockStation

Újra a keményebb zenék felé kacsintgat Jason Newsted

2023. február 05. - theshattered

thechophouseband22.jpgMiután rögzítette az általa életre hívott Chophouse Band első nagylemezét (ők láthatók a fenti képen), valami keményebbet is szívesen összerakna Jason Newsted. A veterán zenész már keresi a leendő társakat a projekthez, úgyhogy elképzelhető, hogy mondjuk egy éven belül valami keményebbet is szállít majd az öreg.

Jason Newsted: "Igazából hat hónap ment el azzal, hogy összerakjam a The Chophouse Band Volume 1-t. A The Chophouse Band 1992 óta van együtt és készíti a dalait. Úgyhogy harminc év után ez lesz az első albumunk. Jó sok időt töltöttem el már vele. Aztán ha az meglesz, visszatérek kicsit a keményebb zenékhez.

Meghallgattam pár gitárost egy keményebb projekthez az elmúlt pár hétben. Én fogok játszani basszuson, valamint éneklek, meg lesz egy metal dobos. Dupla lábdob, meg minden. Újra zajosan. Szóval most több vasat tartok a tűzben. Két projekten dolgozok egyszerre. Zajlik az élet!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4118041310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum