RockStation

Túl hangos a Wacken, mondja egy fesztivállátogató

2017. augusztus 04. - theshattered

Wacken-3D.jpgTehát még nem is a szomszéd néni veri a tamtamot, hanem egy, a Wacken 2017 fesztiválra kilátogató, minden bizonnyal tapasztalatlan metalfanatikus. A már több, mint húsz éve működő, idén először saját sör-csővezetékekkel ellátott népünnepély ezúttal talán kicsit túlhúzta a hangerőt, emberünket pedig egy teljesen egyértelmű tanáccsal látták el a rendőrök.

A fesztivált már a rendőrség is figyelmeztette a túlzott hangerő miatt, amit nyilván nem lehet felróni egy ilyen eseménynek. A közeli campingekben természetesen még folyik a buli a koncertek után, a színpadok hangereje pedig elérheti a 120 decibelt is. És a hősünkkel mi történt? A törzsek egy nagyon egyszerű tanácsot adtak neki: viseljen füldugót.

Az augusztus 3-5 között zajló fesztiválon egyébként 150 zenekart nézhet meg a nagyérdemű.

wacken2017.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8412717452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum