RockStation

Felvette a Los Angeles-i koncertjét a Slayer, koncert DVD lesz belőle

2017. augusztus 07. - theshattered

0slayer2015_12.jpgRögzítette a szombat esti Los Angelesben tartott, teltház előtti buliját a még mindig a Repentless albummal turnézó, de új, még meg nem jelentetett anyaggal is rendelkező Slayer. Az éppen a Behemothal és a Lamb Of Goddal kanyargó thrash veteránok természetesen még nem jelentették be, mikor jön ki az anyag.

Egy nemrégiben adott interjúban Kerry King ezt mondta a Slayer zenéjéről: "Ha a Slayer holnap feloszlana, akkor is Slayer hangzású zenekarban lennék utána, mert csak ilyen zenét tudok írni. Szeretem az AC/DC-t, mert ők az AC/DC. Szeretem a Judas Priestet, mert ők a Judas Priest. Szerintem az emberek azért szeretik a Slayert, mert úgy hangzunk, mint a Slayer és nem is szeretnék, ha bármi más csinálnánk. Ha fejlődésről, vagy más irányok bevonásáról van szó, engem nem igazán érdekel."

Alább pedig egy rajongói felvétel látható a már említett koncertről:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9912725050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum