RockStation

10 éves a RockStation

2018. január 05. - sunthatneversets

rockstation_10.jpg

Bizony, bizony 2008. január 5-e az a dátum, amikor az első poszt kikerült az akkor még a Fender Stratocaster képével illusztrált fejlécű oldalra. A komplett „szerkesztőség” 2 főből állt. Nagy Szabolcs gyerekkori barátommal két évig így is vittük (ő aztán később a család mellett döntött) az egészet, minden távolabbi cél nélkül, csak mert szerettünk a kedvenc zenénkről írni. Az első évben átlagban kemény 69 egyedi látogatót tudtunk felmutatni, bár akkor nem is volt cél, hogy számokban mérjük önmagunkat. 2010 elején már 4 fő szerkesztgette a napi szinten többször is frissülő oldalt, mígnem felbukkant Réti Zsolt, aki azóta ugye fotós kollégánk, hogy májusban a Metallica koncerten szeretne fotózni (Nooormális?) a Népstadionban. Itt „romlott” el minden.

Akkor ugyanis semmiféle kapcsolattal nem rendelkeztünk egyik hazai koncertszervező felé sem, mégis Zsolt májusban már a Metallicát fotózta, később pedig lépésről lépésre, egyre több eseményen voltunk jelen, és ahogy a kapcsolatok kiépültek úgy lettek nagyobbak a lehetőségek is. Ma pedig már egy 15 főből álló szerkesztői gárda viszi napról napra a RockStationt. Hobbiból. Amíg azonban ezek a kollégák Barcelonáig, Amszterdamig vagy akár csak Berlinig is hajlandóak kiutazni egy-egy zenekarért, addig olyan nagy baj azért nincsen.

Hogy jól vagy rosszul csináljuk, amit csinálunk, nem a mi dolgunk megítélni, megítéli majd a kedves olvasó.

Hogy mi is a siker ezen a szinten, az még nehezebben válaszolható meg. Egyénileg nyilván egy-egy kedvenccel interjút készíteni, majd közös fotón pózolni, mindig is a beteljesült álom kategóriája. Ha Jamey Jasta a róla készült képünket használja a Facebookon profilképként, ha az Anthrax több médium közül csak nekünk ad interjút, ha Corey Taylor megköszöni, hogy olyan kérdésekre is válaszolhatott, amiket nem szoktak megkérdezni tőle, vagy ha a világ legnagyobb rockzenei kiadója megkér, hogy egyik művészével beszélgessünk egy kicsit, ha már úgyis éppen Budapesten koncertezik, akkor pedig mindannyian örülünk.

Ezzel az írással együtt a 10 év alatt 17550 posztot készítettünk és remélem a jövőben még nagyon sokat készíthetünk. A munkánkat segítő médiumoknak, koncertszervezőknek, zenekaroknak, sajtómunkatársaknak hálás köszönet minden segítségért, amit ebben a 10 évben kaptunk. Nektek kedves olvasó pedig köszönjük a támogatást, kitartást. Nélkületek nem ment volna.

rs_zsolt_2.jpg

rs_v.jpg

rs_a.jpg

rs_g.jpg

rs_t.jpg

rs_gy.jpg

rs_cs_cs.jpg

rs_al.jpg

rs_cs.JPG

rs_m.jpg

18697_365602726876252_561835492_n.jpg

rs_l.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2013549347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum