RockStation

Boldog Karácsonyt kíván a RockStation szerkesztősége!

2022. december 24. - sunthatneversets

ezgif_com-gif-maker.jpg

Lassan lezárul ez az év, Karácsonykor leül az ember és mérleget von. Brutál év volt. Sajnos a világban történő dolgok még brutálisabbak voltak. Ha csak a zenére, azon belül is az oldalunk által képviselt stílusra koncentráljuk a brutál kifejezést, akkor legalább jó értelemben volt brutál.

A Covid okozta lezárások megszüntetésével olyan volt, mintha az összes zenekar egyszerre indult volna Magyarországra turnézni, többjük éppen a frissen kiadott lemezével. Így aztán komoly "logisztikai" feladat volt, hogy kollégáink, minden általunk fontosnak gondolt albumról írjanak és ott is legyenek a koncerteken.

Közel 230 albumról írtunk 2022-ben, több mint 100 koncerten, fesztiválon voltunk jelen, 42 interjút készítettünk, többet olyan előadókkal, akik nemzetközi szinten is igen nagy elismerésnek örvendenek. A hírek, egyéb anyagok száma pedig a megszámlálhatatlanhoz közelít. 2022-ben podcastet indítottunk, amit aztán egy időre jegelnünk kellett, mert egyszerűen nem fért bele az időnkbe, 2023 nagy feladata lesz, hogy valahogy életet leheljünk belé.

Az ünnepek közeledtével nagy köszönet illeti, minden egyes partnerünket, hogy végtelenül rugalmasan és korrekten kezelték irányunkban ezt a feszített évet. Mi is igyekeztük viszonozni :-)

A RockStation stábja nevében minden egyes olvasónknak, követőnknek, médiapartnerünknek, PR-osnak, koncertszervezőnek és a velünk együttműködő zenekaroknak Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és fémzenében gazdag Boldog Új Évet kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7318007582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum