RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.27.

2020. július 05. - sunthatneversets

orbit_culture_2020.jpg

Heti dalmegosztásunkban őrült japánok és egy őrült nőszemély, progresszív gyöngyszem, zaklatott zakatolás és svéd atomcsapás.

ORBIT CULTURE - Open Eye

Augusztus 7-én érkezik a svéd atomcsapás Orbit Culture új lemeze Nija címmel. A csapat most az Open Eyes című tételre készített videót, amely szó szerint letarolja a gyanútlan hallgatót.


PAIN OF SALVATION - Accelerator

A rajongók közül már jó eséllyel mindenki jó mélyen bevéste a dátumot: augusztus 28. Ez lesz az a nap, amikor megjelenik a Pain Of Salvation legújabb albuma, a Panther. A Daniel Gildenlöw-vezette csapat végre bemutatta az első dalt is a lemezről, ez az Accelerator, melyhez videó is készült. 


BORIS - Anti-Gone

A szemfülesebb rajongók már biztos ledarálták az anyagot, de akik még nem tették volna meg: péntektől hivatalosan is elérhető a japán Boris legfrissebb alkotása, a NO. Ehhez az ünnep alkalmából, ahogy illik is, egy klipes nóta be lett üzemelve, ez az Anti-Gone, az eredmény fentebb látható, hallható. 


DEVILDRIVER - Iona

Bemutatta a két részletben megjelenő új albumának, a Dealing With Demonsnak a második előzetesét a DevilDriver. Az első fejezet október 9-én jelenik majd meg, ezen tíz tétel kap majd helyet, többek között a korábban bemutatott Keep Away From Me és a frissen leszállított, kicsit talán szaratós videóval megtoldott, iszonyat súllyal nyomuló Iona.


SPIRITBOX - Holy Roller

Milyen zenét kell elképzelnünk, ha azt mondjuk, hogy a Spiritbox a volt Iwrestledabearonce-énekes Courtney LaPlante zenkara. Na, pont olyasmit. Stíluskavalkád, hangulatingadozás kevesebb, mint három percbe sűrítve. Brutális!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4215980942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum