RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol44.

2023. november 05. - sunthatneversets

156909599_288372212648421_2008976170229642273_n.jpgHeti dalmegosztásunkban rocklegenda szólóban, súlyos riffek gazdagon egy kis industriallal nyakon öntve. /Fotó: Mick Mars/

MICK MARS - Loyal To The Lie

Hivatalosan is bejelentette az első szólólemezének érkezését Mick Mars. A Mötley Crüe (volt) gitárosa 2024. február 23-án adja ki az ötletes című The Other Side Of Mars-t, melyre tíz dalt rak majd fel a legenda. Az első bemutatott dal a klippel kísért, igen bika mód megdörrenő Loyal To The Lie lett.


MORNE - Memories Like Stone

Pénteken a Metal Blade Records gondozásában jelent meg a bostoni post metal/sludge Morne új albuma Engraved With Pain címmel. A megjelenéshez egy új videó is jár, ami a Memories Like Stone című dalra készült.


SPIRITBOX - Angel Eyes

The Fear Of Fear címmel új EP-vel jelentkezett a Spiritbox.  Az anyag érkezésének megünneplésére a banda háromrészes videópremier eseménnyel készül, így dalok fele kap valamilyen vizuális tartalmat is. Mi most ezek közül az Angel Eyes című dalt mutatjuk meg.


MINISTRY - Just Stop Oil

Érkezik a tizenhatodik Ministry stúdióalbum! A 2024 március elsején megjelenő Hopiumforthemasses elnevezésű albumról, annak rendje és módja szerint, Al Jourgensen rendszerkitikái közül már egyet meg is hallgathatunk. Azonban a Just Stop Oil című szerzemény mellé társul vizuális tartalom is!  

FUMING MOUTH - Kill The Disease

Pénteken megjelent a Fuming Mouth új nagylemeze Last Day Of Sun címmel. Az elég brutkó, láncfűrészhangzású zenében utazó csapat lemezéről most a Kill The Disease című dalt választottuk meghallgatásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3918249883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum